MAKERbuino

MAKERbuino
MAKERbuino MAKERbuino
Proizvođač:
Model: MAKERbuino kit sa alatima
Dostupnost: 2 kom.
Cijena:
(Poštarina nije u cijeni) 599,00.-Kn
Bez poreza: 479,20.-Kn
Količina:  
   - ILI -   

Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti vam apsolutno jedinstveni hrvatski proizvod. Vjerojatno ste čuli za njega: na kickstarter kampanji je dobio deset puta više novaca od očekivanog, bio je itekako zapažen na CES sajmu u Las Vegasu a o njemu su pisali brojni svjetski i domaći portali. MAKERbuino Alberta Gajšaka je sada dostupan i u hrvatskim trgovinama!

Uopće nas ne iznenađuje svjetski uspjeh MAKERbuina. Koliko gaming konzola mogu, osim samog igranja, pobuditi kod juniora ljubav prema sastavljanju, lemljenju, elektronici i programiranju? 

Zanima vas elektronika? Imate dijete / unuka / rođaka kojem želite pobuditi ljubav prema elektronici? MAKERbuino je jedinstven uređaj koji vam nudi upravo to - gaming konzolu koja je ujedno i edukativan alat.

MAKERbuino je potpuno Hrvatski proizvod mladog Karlovčanina Alberta Gajšaka, koji je pobrao brojne nagrade i osvojio simpatije svjetske publike. Sada je, po prvi puta, dostupan i u trgovinama Sancta Domenice.

U MAKERbuino kitu ćete dobiti sve što vam treba - USB lemilicu, žicu za lemljenje, klješta, odvijač, 50-ak elektroničkih komponenti. I da, trebat ćete lemiti, računajte na 6 do 8 sati potrebnih za sastavljanje konzole.

 Naravno, to nije sve. MAKERbuino hardver i softver su izuzetno prilagodljivi. Kit je osmišljen kako bi vas potaknuo na stvaranje novih sadržaja i proširenja. Želite programirati cool retro igre, dodati analogni stick ili spojiti GSM modul? Može. Želite upravljati dronom? Može i to.

A možete koristiti MAKERbuino za upravljanje quadcopterom, dodati mu Wi-Fi modul i spojiti ga na internet.

Što god da odaberete, jedno je sigurno: MAKERbuino je vrlo atraktivan i koristan poklon za mlade i sve koji se tako osjećaju. STEM znanosti su, oko toga se svi slažemo, budućnost.

 

https://www.makerbuino.com/

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocjena Loše            Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod:PLANET RAČUNALA ©2012